Ветерани війни на Донбасі шукають спільної мови з новою владою Теребовлі, що на Тернопільщині

10.03.2021 22:13   Опубліковано : Віктор Аверкієв
Джерело: TeNews

Засідання круглого столу ветеранів та представників теребовлянської влади вперше відбулося 9 березня 2021 року в новому приміщенні міської ради.

Про мету даної зустрічі розповів голова Теребовлянського підрозділу ГО «СПІЛКА БІЙЦІВ ТА ВОЛОНТЕРІВ АТО»,  командир окремої тактичної снайперської групи «Доброволець», член виконкому Теребовлянської територіальної громади Олександр Починок: «Найперше, це співпраця з владою Теребовлянської ОТГ по виділенню земельних ділянок згідно існуючого нині законодавства України учасникам бойових дій на Сході, а також питання матеріальної підтримки на державному рівні сімей загиблих військовослужбовців, інвалідів війни, поранених, скалічених війною наших побратимів, малозабезпечених. Дуже відрадно, що нас нарешті вислухали й таким чином зроблено перший крок нам назустріч, дійсно влада має намір з нами співпрацювати та надавати допомогу».

null

В засіданні взяли участь заступники голови вище вказаної спілки ветеранів Сергій Вознюк, Роман Гранда, Ігор Грушецький і ще декілька ветеранів. З боку влади були присутні т.в. обов’язки голови Теребовлянської ОТГ Володимир Довгань, його заступники – Юрій Дзюбан та Ігор Смільський, інші працівники міськради.

Представники влади вислухали й проблеми учасників бойових дій, які на даний час є з теребовлянським військкоматом, із медичними установами та пообіцяли посприяти у їх вирішенні.

null

Віктор Аверкієв, фото автора


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews