У Тернополі посилять карантинні заходити

18.03.2021 17:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Через зростання кількості хворих на ГРВІ та COVID-19 у Тернопільській громаді посилять карантинні заходи. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак з 19 березня заборонятиметься: проведення всіх масових, розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України та матчів команди з ігрових видів спорту, професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників.

Натомість правоохоронці посилено контролюватимуть дотримання карантинних правил. Буде збільшено кількість екіпажів для проведення рейдів закладами харчування, розважальними закладами, закладами побутового обслуговування, спортзалами, фітнес-центрами, закладами культури тощо.

Нагадаємо, що Тернопільщину віднесли  до "помаранчевої"  зони карантину.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews