Голова обласної державної адміністрації Володимир Труш прозвітував про рік на посаді (Відео)

19.03.2021 19:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Сьогодні, 19 березня, голова обласної державної адміністрації Володимир Труш прозвітував про рік на посаді. Він розповів про труднощі та досягнення. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Цей рік був сповнений викликів і випробувань. І один з них – пандемія COVID-19. Так, ми підсилили роботу лабораторного центру, який на сьогодні є найпотужнішим в Західному регіоні. Закупили обладнання, підготували приміщення нового корпусу. Це зробили в надзвичайно короткі терміни. Завдяки цьому установа може проводити понад 2 тисячі досліджень у добу», - зазначив Володимир Труш.

2020 рік став роком ремонту доріг. В області відремонтували навіть ті ділянки, які потребували ремонту 20 або й 30 років.

«Впродовж року в області капітально відремонтовано 162 км доріг державного значення. Це рекордний показник за останні десять років. Найбільша дорога у нас «М-19», яка перетинає область з півночі на південь. Роботи тривали на декількох ділянках. Усі вже бачили результат. Це кардинально інша дорожня артерія краю», - констатував Володимир Труш.

Як наголосив голова ОДА, цьогоріч також заплановано зробити не менш. Зокрема заплановано реалізувати нові проєкти та досягнути нові цілі.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews