У Тернополі жителі багатоповерхівки замурували ліфт сусідам

25.03.2021 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

В одній із багатоповерхівок Тернополя жителі замурували сусідам прохід до ліфта. Частину загального коридору відгородили стіною і встановили двері. Про це повідомляє ТСНС.

Як розповідають літнє подружжя, сусіди замурували ліфт ще шість років тому, коли він був несправним. Місяць тому його відремонтували. Подружжя, згоди якого сусіди не питали, вирішило домогтися доступу до підйомника. Спершу - вмовляли сусідів із «ліфтової квартири» демонтувати стіну. Проте діалогу не вийшло.

У цьому під'їзді також живе голова ОСББ. Її квартира у добудові - у так званому «тамбурі», а вхід на її поверх перекритий залізними дверима з кодовим замком. Однак голова ОСББ займатися демонтажем добудованих стін не хоче.

Подружжя уже зверталося до дільничного, муніципальної поліції, міської ради. Проте усе безрезультатно. Надалі вони планують шукати справедливість у суді.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews