На Тернопільщині планують реконструювати санну трасу

26.03.2021 20:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Кременці планують оновити санну трасу. Першочергово розпочнуть збір усі необхідні документи. Про Це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає голова ОДА Володимир Труш, документи на право власності не оформлено ні на земельну ділянку, ні на будівлі, ні на саму санну трасу. Тому першочергово планують вирішити питання із документами.

«Ми бачимо, в якому стані знаходиться санна траса. Цей об'єкт потребує реконструкції. Першочергово ми плануємо зібрати усі документи, оскільки зараз цей об'єкт знаходиться в «повітрі». Збираємо пакет документів, постараємося підготувати проєктно-кошторисну документацію, погодити її з Федерацією санного спорту та знайти фінансування. Процес тривалий і непростий. Розумію, ми не зробимо це за рік. Однак об'єкт є важливим і ми докладемо усіх зусиль, щоб його зробити», - каже голова ОДА.

Тернер-викладач дитячої юнацької спортивної школи з зимових видів спорту Світлана Кравчук додає, що у разі відновлення санної траси спортсмени зможуть тренуватися в України. А також показувати ще кращі результати на міжнародних змаганнях.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews