Поліцейські перевіряють дотримання карантинних вимог у громадському транспорті

04.04.2021 22:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Суспільне

У Тернополі поліцейські перевіряють дотримання карантинних вимог в громадському транспорті. Про це повідомила речниця патрульної поліції області Катерина Басалига.

За її словами, на зупинках оглядають маршрутки та тролейбуси, перевіряють, чи не перевищено в них допустиму кількість пасажирів, чи всі люди в захисних масках.

На зупинці громадського транспорту, що на вулиці Збаразькій у Тернополі, патрульний Павло Слобода розповідає пасажирам одного з маршрутних таксі про правила карантину.

"Не забувайте, що на території України є карантин. Потрібно дотримуватися правил карантину", – каже Слобода.

Тернополянка Галина Теличин розповіла, що карантинних вимог у громадському транспорті дотримується:

"Останнім часом люди відповідальні, всі в масках. Трішки важкувато, але всі розуміють, що це є захист і необхідність. Єдине, що погано, добиратися з роботи додому в час пік, а також на роботу".

Водій тролейбуса Василь каже, що всі його пасажири в захисних масках:

"Кондуктор керує салоном, я тільки за кермом".

Патрульний Павло Слобода розповів про штрафи за порушення карантинних вимог:

"Якщо пасажир знаходиться без маски у маршрутному таксі, санкція передбачає від 170 до 255 гривень. На водіїв складається протокол, якщо він порушує правила перевезення пасажирів, від 1000 до 2000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян".

Від початку цього року за порушення правил карантину на тернопільських водіїв маршруток і тролейбусів склали 25 адімнпротоколів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Суспільне