На Тернопільщині правоохоронці затримали квартирних злодіїв

07.04.2021 23:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

На Кременеччині бійці спецпідрозділу КОРД затримали квартирних злодіїв. Саме там підозрювані планували вчинити ще одну крадіжку.

Як повідомляє поліція, злодії спочатку продзвонювали квартири, а потім, шляхом підбору ключа, заходили до середини. Брали лише малогабаритну побутову техніку, гроші та коштовності. Суми збитків були різними. Лише з однієї квартири вони винесли речей на 300 тисяч гривень.

«До оперативників управління карного розшуку надійшла інформація щодо групи осіб-гастролерів, квартирних крадіїв, які обкрадають помешкання на території Тернопільської області. Дану групу оперативники відпрацьовували впродовж кількох місяців. І коли зловмисники вчергове приїхали до обласного центру, працівники управління карного розшуку спільно з колегами з райуправління затримали зловмисників», - розповідає заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух.

Відтак правоохоронці затримали трьох зловмисників - двох раніше судимих жителів Хмельницької області та чоловіка, який виконував роль водія. Крадені речі у них вилучили. Наразі вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання міри запобіжного заходу.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews