У Тернополі майже 2 тисячі учнів пройшли пробне ЗНО-2021

12.04.2021 15:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У суботу, 10 квітня, відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання. У Тернополі на пункти тестування з'явилося 1950 осіб, із 2032 зареєстрованих. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Учні ознайомилися із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Також кожен учасник пробного тестування до 14 квітня має можливість скористатися спеціальним сервісом «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання», доступ до якого здійснюється через персональний кабінет.

Додамо, що У 2021 році зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 21 травня з хімії, також у травні випускники шкіл складуть тести з іноземних мов (англійської, німецької, французької та іспанської) та математики. ЗНО з інших предметів відбудеться з 1 по 15 червня 2021 року.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews