На Тернопільщині продовжують виявляти підпільні гуральні

12.04.2021 17:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

На Тернопільщині припинили діяльність 2 підпільних цехів з виготовлення спирту та алкогольних напоїв. Підакцизну продукцію розповсюджували через інтернет.

Як повідомляє Головне управління ДФС у Тернопільській області, чоловік у власному будинку встановив обладнання для ректифікації (очищення) спирту зі спиртовмісної продукції. Відтак він здійснював незаконне виготовлення алкогольних напоїв, їх фасування та реалізацію.

Правоохоронцям вдалося викрити підпільні гуральні. Під час обшуків виявлено та вилучено 1100 літрів рідини із різким запахом спирту, близько 1300 літрів алкогольних напоїв (коньяк, настоянки, горілчана продукція), обладнання для ректифікації спирту та виготовлення купажу, понад 400 упаковок смакових добавок для незаконного виготовлення алкогольних напоїв з ароматами «Коньяк», «Чача», «Зубрівка», «Канабіс» та інші. Також вилучено 2 транспортних засоби, якими здійснювалось перевезення незаконно виготовленої підакцизної продукції.

Загальна вартість вилученого становить близько 1,3 млн грн,


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews