Тернопільський ЦНАП може обслуговувати відвідувачів із вадами слуху

16.04.2021 22:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Тернопільському ЦНАПу передали спеціальні планшети для обслуговування відвідувачів з вадами слух. Техніку придбали в рамках онлайн-пітчингу проєктів соціальної дії. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як розповіла начальниця управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Христина Білінська, пітчинг проєктів проводився у 2020 році Тернопільською міською радою спільно з громадськими організаціями за фінансової підтримки Європейської Комісії та Британської Ради у співфінансуванні з бюджетом громади.

«Загальний бюджет конкурсу проєктів складав 300 тис. грн, з них 150 тис. грн надавала Тернопільська міська рада та ще 150 тис. грн - Британська Рада в Україні. Одним і з переможців конкурсу став проєкт «Почуємо. Допоможемо», на реалізацію якого з цих коштів було спрямовано 30 тис. грн. Проєктом-переможцем передбачено придбання необхідного обладнання для нечуючих людей, щоб забезпечити їм доступність та самостійність у центрах обслуговування населення м. Тернополя», - каже Христина Білінська.

Відтепер, під час отримання тієї чи іншої адміністративної послуги, людьми з вадами слуху мають можливість скористатися онлайн-послугами перекладача жестової мови.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews