У Клесові чоловік викинув вкрадені цвяхи й бензопилу, а курей закопав у лісі

20.04.2021 10:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

До поліції звернулися двоє жителів селища Клесів із заявами про крадіжки із належних їм господарських приміщень.

Зокрема, 56-річний чоловік повідомив, що невідома особа шляхом зриву навісного замка у підсобці вкрала десять курей та 20 кілограмів кукурудзи. А із приміщення 46-річного сусіда тієї ночі зникла бензопила, два набори ключів, тестер для вимірювання напруги та, орієнтовно, 10 кілограмів цвяхів.

Правоохоронці встановили, що до злочину може бути причетний 33-річний житель села Клесів. Чоловік пояснив, що перебував тоді напідпитку. А наступного дня, коли зрозумів, що накоїв, позбувся краденого: птицю закопав у лісі, а решту майна викинув. У скоєному він щиро розкаюється.

За обома фактами таємного викрадення чужого майна, поєднаного із проникненням у приміщення, слідчі Сарненського районного відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження вирішується питання про повідомлення зловмисникові про підозру.

Прес-служба ГУ НП у Рівненській області
 
null
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews