На Рівненщині п’яний водій мікроавтобуса насмерть збив скутериста

21.04.2021 11:37   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Керманич автомобіля «Renault Trafic» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

На місці події поліцейські встановили, що у селі Іванчі водій мікроавтобуса, 46-річний місцевий житель, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення зі скутером під керуванням 51-річного односельчанина.

Внаслідок ДТП скутерист від отриманих травм загинув на місці події.

Також травм зазнала й пасажирка двоколісного — 46-річна дружина керманича. Її із попереднім діагнозом перелом ноги госпіталізували у реанімаційне відділення.

Водій автомобіля «Renault Trafic» на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 2,23 проміле.

Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення жителю 46-річному жителю села Іванчі про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286-1 КК України порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого).

За скоєне зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews