Поліцейські затримали злочинну групу, яка діяла на Рівненщині

22.04.2021 18:11   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Трьох жителів Дніпропетровської області, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні злочинів на території різних регіонів, зокрема у викраденні обладнання зв’язку з вмістом дорогоцінних металів затримали на автомобілі «Volkswagen T5» у місті Сарни.

Злочинна група 20 квітня із приміщення телекомунікаційної компанії у селищі Ратне Волинської області шляхом пошкодження вхідних дверей викрала обладнання зв’язку, яке містить паладій. Загальна сума завданих збитків сягає 5 мільйонів гривень. Слідчі за цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 5 статті 185 Кримінального кодексу України. 

Зловмисників вдалося затримати за «гарячими» слідами. Вчора, близько 22-ї години, на вулиці Белгородській у місті Сарни у поле зору патрульних поліцейських потрапив автомобіль «Volkswagen T5», який підпадав під орієнтування. 

Під час поверхневої перевірки патрульні виявили дві сумки, в яких знаходилось обладнання зв'язку, знаряддя та інше майно для вчинення злочину. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У подальшому зловмисників доставили у відділення поліції Волинської області, де всіх трьох затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Слідчі дії тривають. Поліцейські перевіряють затриманих на причетність до скоєних аналогічних злочинів, зокрема й на території Рівненської області.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews