У Ланівцях відкрили сучасний ЦНАП

23.04.2021 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Ланівцях, у приміщенні старого кінотеатру «Супутник», відкрили сучасний ЦНАП. На його будівництво витратили близько 4 млн грн. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Це сучасний ЦНАП, який має усі шанси цьогоріч увійти в проєкт «Дія 2.0» Міністерства цифрової трансформації. У цьому Центрі надання адміністративних послуг планують також запустити видання посвідчення водіїв, закордонних паспортів. Вартість робіт – близько 4 млн грн. Проєкт реалізований на умовах співфінансування з органом місцевого самоврядування», - додає голова ОДА Володимир Труш.

Наразі у ЦНАПі працює 6 працівників. У разі запуску програми «Дія 2.0» буде збільшена кількість робочих місць. Зокрема передбачено розширення до 11 працівників. Це будуть адміністратори, які прийматимуть звернення від громадян і головні спеціалісти. Зі збільшенням штабу також збільшиться і перелік наданих послуг.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews