Житель Тернопільщини ошукав трьох жінок з різних областей

24.04.2021 23:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

На Тернопільщині 22-річний чоловік розміщував фейкові оголошення про продаж цуценят на популярній торговій онлайн-платформі. Жертвами такої афери стали троє жінок з різних областей.

Як повідомляє поліція, першою придбала неіснуючу собаку породи померанський шпиц мешканка Києва. Жінку привабила низька ціна – всього 4 тисячі гривень. Шахрай запевнив, що продає не заради заробітку. У результаті чого жінка перевела чоловіка 5 тисяч гривень за цуценя та аксесуари для нього. Цуценя аферист пообіцяв відправити попутним авто до столиці і за цю послугу отримав ще 300 гривень. Чотирилапого друга жертва афери так і не дочекалася.

Пройдисвіт також «продав» мальтійську болонку за 4000 тисячі гривень жительці Львова. А ще одне цуценя породи кане-корсо вартістю дві тисячі гривень так і не отримала потерпіла з Запоріжжя. Так він зміг «заробити» десять тисяч гривень.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews