Співак Віктор Павлік взяв участь в унікальному великодньому проєкті (Фото, Відео)

02.05.2021 22:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терноград

До Великодніх свят українські виконавці створили унікальний проєкт. Участь у ньому взяв і відомий співак з Тернопільщини Віктор Павлік.

Як відомо, пасхальний проєкт придумав Олександр Пономарьов.

Згідно з ним, 12 відомих українських виконавців виконали тропар на 12 мовах світу: Олександр Пономарьов (українською), Віктор Павлік (турецькою), Тоня Матвієнко (старослов’янською), Оля Цибульська (іспанською), Віталій Козловський (грецькою), Тарас Тополя (англійською), Арсен Мірзоян (французькою), Наталя Холоденко (грузинською), Zlata Ognevich (італійською), оперний співак Хе Му (китайською), DZIDZIO (польською) та настоятель монастиря у Грузії схиархімандрит отець Серафим (мовою Ісуса Христа – арамейською).

Зйомки тривали кілька днів у дендропарку «Добропарк». Загалом проєкт допомогло втілити понад 120 осіб: власне виконавці, оркестр та хор Заслуженого Академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, діти Art music school ZABAVA, а також оператори, монтажери, звукорежисери та інші.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терноград