Житель Вараша, який збував метадон, проведе 8 років за ґратами

03.05.2021 16:11   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Обвинувачений упродовж лютого-березня 2020 року на території Володимирецького району неодноразово здійснював незаконний збут метадону.

Володимирецький районний суд підтримав позицію Вараської окружної прокуратури та визнав винним 35-річного жителя м. Вараш у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та незаконному збуті наркотичного засобу, у тому числі в місця позбавлення волі, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).

Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачений упродовж лютого-березня 2020 року на території Володимирецького району неодноразово здійснював незаконний збут метадону.

Дослідивши докази, враховуючи кількість наркотичного засобу та факт неодноразовості вчинення кримінального правопорушення, а також збут наркотичного засобу до місць позбавлення волі, суд призначив зловмиснику остаточне покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років з конфіскацією майна.  

Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Вирок суду законної сили ще не набрав.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews