Що буде з 24-річним АТОвцем з Тернопільщини? Арсен Аваков прокоментував ситуацію

06.05.2021 16:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваком прокоментував вбивство 24-річним АТОвцем з Тернопільщини одного із нападників.

«Вважаю передчасним та необґрунтованим пред’явлення підозри 24-річному ветерану АТО, який був вимушений застосувати холодну зброю для самозахисту після того, як до нього, до його домівки, прийшли п’ятеро нападників, один із яких пізніше загинув від отриманих поранень, - зазначив Арсен Аваков.

Справа буде передана до Головного слідчого управління Нацполіції. Також слідчі звернуться до суду з клопотанням про зміну запобіжного заходу з цілодобового домашнього арешту - на особисте зобов’язання.

Нагадаємо, що компанія з шести осіб прийшла вночі на його подвір'я. Вони вирвали дверні ручки та вибили двері. На момент хуліганства в будинку разом з хлопцем була мама. Він злякався за неї.

Хлопець вийшов до дебоширів з ножем. Захищаючись від нападу шістьох напідпитку ровесників, він ножем травмував одного з них. Потерпілий помер від втрати крові.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews