Ненавмисне: 24-річний АТОвець з Тернопільщини розповів про смертельну перепалку

06.05.2021 20:57   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Андрій Пекельний, якого підозрюють у вбивстві 24-річного юнака, розповів про перепалку в селі Глещава. Про це йдеться у сюжеті Тернопіль 1.

За словами хлопця, ножа він взяв до рук, аби лише налякати нападників. Андрій думав, що після цього «непрохані гості» підуть. Проте, ті погрожували і намагались потрапити в будинок. Під час «шарпанини» один із них отримав ножове поранення, яке виявилось смертельним. Свою провину Андрій Пекельний визнає, хоч і каже – так сталось ненавмисно.

Родичі вбитого досі не вірять, що таке трапилося. Однак вони не звинувачують 24-річного Андрія.

Наразі хлопець знаходиться під цілодобовим арештом. Справа буде передана до Головного слідчого управління Нацполіції.

Нагадаємо, що компанія з шести осіб прийшла вночі на його подвір'я. Вони вирвали дверні ручки та вибили двері. На момент хуліганства в будинку разом з хлопцем була мама. Він злякався за неї.

Хлопець вийшов до дебоширів з ножем. Захищаючись від нападу шістьох напідпитку ровесників, він ножем травмував одного з них. Потерпілий помер від втрати крові.

 

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews