У голови Дубенської РДА новий заступник

07.05.2021 12:13   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: dubno.rayon.in.ua/

До виконання обов‘язків приступив ще один заступник голови Дубенської РДА.

Голова адміністрації розподілив функціональні обов’язки своїх заступників. З 6 травня на посаді першого заступника голови Дубенської РДА працює Борис Петрович Курицький. Про це повідомляють на сайті Дубенської райдержадміністрації.

Борис Петрович 15 років працював на різних посадах у ДП «Млинівський лісгосп», потому працював завідувачем виробництва фермерського господарства «Млинівська чайка». У вересні 2020 року призначений головою Млинівської районної державної адміністрації. Депутат Дубенської районної ради восьмого скликання.

До сфери повноважень першого заступника відносяться відділи інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології; освіти, культури та спорту; агропромислового розвитку та сектор охорони здоров’я; цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.

Заступник голови Дубенської райдержадміністрації Тарас Чигринюк відповідатиме за роботу управління фінансів, відділів економіки; цифрового розвитку, цифрової трансформації, цифровізації та надання
адміністративних послуг; забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування.

Ще одна заступниця голови райдержадміністрації Ірина Кружайло куруватиме роботу управління соціального захисту населення, служби в справах дітей, архівного відділу та відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації.

Джерело: https://dubno.rayon.in.ua/ 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: dubno.rayon.in.ua/