У Тернополі презентували виставку «Право на щастя»

10.05.2021 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У ТЦ «Подоляни» презентували фотовиставку «Право на щастя». Це 20 світлин з історіями десятьох тернополянок, які виховують дітей з інвалідністю. Пише Суспільне.

Як розповіла координаторка виставки Олена Коваль, світлини мають на меті показати життя матерів, які виховують дітей з інвалідністю. А також привернути увагу керівництва місті до створення центру денного перебування дітей з інвалідністю

«Ідея створення денного догляду вже є давно. Я також виховую дитину з інвалідністю. Я знаю, що це таке, коли ти не можеш елементарно вийти з дому, наскільки це важко фізично і морально. Ми хочемо своїм прикладом показати матерям, щоб вони озвучували вголос свої проблеми. Розповісти про те, що вони не одні, що ці миті відчуває практично кожна жінка. Не потрібно боятись говорити про свої проблеми вголос, адже тільки говорячи нас почують», - каже Олена Коваль.

Переглянути виставку можна буде впродовж двох тижнів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews