Андрій Макаревич поділився враженнями про Тернопіль

11.05.2021 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терноград

Днями у Тернополі відбувся концерт відомого російського співака Андрія Макаревича.

Файне місто він відвідав не лише зі своєю командою, але й з дружиною.

Після невеликої прогулянки та ознайомлення з Тернополем подружжя у соцмережах поділилося враженнями. От тільки ці враження дещо різняться, хоча загалом вони позитивні.

Сам Макаревич зізнався, що Файне його приємно здивувало:

«Зізнаюся, очікував побачити таку собі глушину – маленьке сіре містечко. Проте мене приємно здивували архітектура, ресторани, чистота».

Четверта дружина Андрія Ейнат Кляйн, загалом, містом задоволена. От тільки Тернопіль вона порівняла з величезним кладовищем:

«Місто гарне, загалом. Воно мені сподобалося. От тільки постійно було таке враження, ніби ми гуляємо кладовищем. Хоча, зізнаюся, таке відчуття у мене в усіх містах Східної Європи. А так, красиві вулиці, красиві собори, відмінні ресторани і загалом усе добре».

Чому саме міста Східної Європи і в тому числі Тернопіль нагадують кладовище, дружина музиканта не уточнила. Хоча, можливо, у Тернополі занадто багато уваги акцентовано на втрачених пам’ятках минулого. Молодим людям такі речі є не дуже цікаві. Їх більше приваблює те, що є зараз, тобто те, чим місто може похвалитися сьогодні.

Христина СЛОТА


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терноград