У Тернополі відновлюють аераційний фонтан

12.05.2021 19:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернополі розпочали відновлювати аераційний фонтан, який пошкодили крадії. Ремонт проводять працівники КП «Тернопільводоканал».

Як розповідають в КП «Тернопільводоканал», через крадіжки кабелю вийшли з ладу двигуни та освітлювальна система аераційного фонтану. Відтак потрібно було перевірити кожен із десяти двигунів, щоб вміст вологи не перевищував допустиму норму. А два з яких підняти на поверхню для просушування й ремонту.

Також на знищені кабелі накладуть муфти.

Нагадаємо, що зимою аераційний фонтан пошкодили двічі. Зокрема у ніч з 25 на 26 січня невідомі особи викрали електрокабелі з ділянки аераційного фонтану, який розташований за причалом «Центральний». Кабелі були «заховані» у поліпропіленові труби, які зловмисники розрізали, щоб викрасти електрокабель.

А згодом зловмисники зруйнували та викрали кабелі обабіч в межах першої черги аераційного фонтану поблизу острова «Чайка».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews