Фінал Кубку України з футболу: маже 700 правоохоронців забезпечуватимуть охорону громадського порядку в Тернополі

12.05.2021 20:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Завтра, 13 травня, у Тернополі відбудеться фінал Кубу України з футболу. За правопорядком слідкуватимуть 628 співробітників поліції та 50 військовослужбовців Нацгвардії.

Як повідомляють в ГУНП, поліцейські посилять заходи безпеки під час проведення спортивного заходу та контролюватимуть дотримання карантинних норм.

Нагадаємо, що фінальний матч Кубку України з футболу відбудеться завтра о 19 годині. Гратимуть команди «Динамо» (Київ) та «Зоря» (Луганськ).

У цей день з 16:00 год буде заборонений продаж пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв у всіх об’єктах торгівлі на прилеглих вулицях до міського стадіону ім. Романа Шухевича. Також буде обмежено рух автотранспорту на вул. Клінічній, вул. Романа Шухевича, від вул. Веселої в сторону просп. Степана Бандери, вул. Парковій від вул. Зеленої в сторону вул. Р. Шухевича.

Вболівальників же просять приходити завчасно.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews