Студенти мистецького коледжу зачарували співом українського романсу журі конкурсу «Сім нот»

Зведений хор студентів відділів «Фортепіано» та «Теорія музики» Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької здобув звання лауреата І премії на І Міжнародному фестивалі-конкурсі «Сім нот».  Через карантинні обмеження конкурс відбувався у Харкові дистанційно.

Тернопільські студенти вибороли перемогу у номінації «Хоровий колектив» (V вікова категорія). На конкурс вони надіслали твір «Вишивала дівчина вишиванку»  на слова Миколи Сома та музику Оскара Сандлера.  Аранжування здійснила Наталя Ізотова. Цей твір є фрагментом сольного концерту, що відбувався у коледжі. Диригент – Наталя  Ізотова, концертмейстер Ірина Макарова.

У складі журі були видатні українські музиканти,  лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів, заслужені артисти та діячі мистецтв України -  викладачі Харківського університету мистецтв ім.І.Котляревського.

Конкурс організований Харківським обласним  методичним центром культури і мистецтва  за підтримки Асоціації музичних конкурсів України.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільський мистецький фаховий коледж