В Україні офіційно відзначають день Європи

14.05.2021 16:07   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Починаючи з 2003 року, в Україні офіційно відзначають день Європи.

Цьогоріч свято припадає на 15 травня. Напередодні у прес-службі обласної організації політичної партії «УДАР» Віталія Кличка» акцентували, чому цей день набув для політичної сили особливої актуальності.

УДАР завжди відстоював європейські цінності: фракція УДАРу виступала за персональне голосування. Депутати фракції стали авторами та домоглися ухвалення низки важливих для країни законопроектів: реформи децентралізації, безвізового режиму з ЄС, антикорупційної реформи, проукраїнського закону про освіту та багатьох інших. У парламенті VII скликання УДАРівці відстоювали демократичний проєвропейський шлях розвитку України.

Під час Революції Гідності представники УДАРу та особисто лідер партії Віталій Кличко робили усе можливе, щоб забезпечити право людей на протест та досягти відставки Януковича і його спільників.
Віталій Кличко висловив вдячність європейським друзям та партнерам за постійну підтримку Києва та допомогу Україні.

Новообраний голова Рівненської обласної організації «УДАР» Віталія Кличка» Валентин Демчук закликав українців ідейно долучитися до події – до відзначення Дня Європи.

«День Європи, який щороку святкується в Україні, – це чудовий привід сказати всьому світу, що ми – європейці», - про це заявив Валентин Демчук. Для УДАРівців Європа - це той простір, де людина стоїть в центрі державної політики. Валентин Демчук висловив переконання, що саме УДАР зможе розбудовувати державу, в якій дбати про людей стане головною метою».


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews