У Тернополі знизився рівень захворюваності на COVID-19

14.05.2021 17:53   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернополі спостерігається зниження рівня захворюваності на COVID-19. Про це повідомили під час засідання оперативного штабу.

Як інформує лікар-епідеміолог Володимир Паничев, цього тижня середній показник виявлених нових випадків COVID-19 за добу становить 146 випадків, попереднього тижня – 211, а три тижні тому – 271 випадок.

«Якщо така позитивна тенденція збережеться, то, за прогнозами, уже наступного тижня середньодобова кількість хворих може бути нижче 100. Показники інцидентності у Тернополі за останні 14 днів зменшилися із 400 випадків на 100 тис. населення до 273. Наразі у міських закладах охорони здоров’я завантаженість ліжок пацієнтами з COVID-19 не перевищує 23% і продовжує знижуватися», - каже Володимир Паничев.

Додамо, у зв'язку зі зменшення кількості хворих на коронавірус у Тернополі з 15 травня скасують часові обмеження пільгового проїзду пенсіонерів у громадському транспорті.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews