На Тернопільщині затримали крадіїв-гастролерів з Донеччини

20.05.2021 16:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

На Тернопільщині правоохоронці затримали групу крадіїв-гастролерів з Донеччини. Зловмисники обкрадали автомобілі місцевих жителів, використовуючи сканер для зчитування сигналізації.

Як повідомляє поліція, жертвою групи гастролерів стала тернополянка. З її авто зловмисники викрили барсетку, в якій було 250 доларів. Відімкнули замки дверцят автомобіля крадії за допомогою сканера для зчитування сигналізації.

«Ми встановили, що зловмисники пересуваються на автомобілі марки «Део Ланос» з номерними знаками Донецької області. Вже наступного дня ми помітили даний транспортний засіб поблизу одного з дитячих садочків на масиві Новий світ», - повідомив начальник сектору управління карного розшуку Анатолій Стельмащук.

Крадіями виявилися жителів міста Єнакієве Донецької області. Зловмисників затримали. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews