У Тернополі буде частково обмежений рух транспорту від «Збаразького кільця» до «Ватрівського клеверу»

20.05.2021 17:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Завтра, 21 травня, розпочинається поточний ремонт обходу Тернополя. У зв'язку з чим на деяких вулицях міста буде частково обмежений рух автотранспорту. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак, з 21 травня до 1 липня буде частково обмежений рух автотранспорту від транспортної розв’язки вулиць 15 Квітня – Протасевича – просп. Степана Бандери – Підволочиське шосе («Збаразьке кільце») до транспортної розв’язки вулиць С. Будного – Об’їзна під вул. Микулинецька («Ватрівський клевер»).

«Впродовж вихідних, коли транспортне навантаження на магістральні вулиці нижче, підрядною організацією ТзОВ «Техно-Буд-Центр» заплановано провести роботи з облаштування нової нитки колектору дощової каналізації в районі «Збаразького кільця», а уже з понеділка ремонтні роботи проводитимуться від «Збаразького кільця» до Гаївського шляхопроводу. Рух автотранспорту буде здійснюватися у реверсному режимі почергово однією зі смуг руху», - розповідає заступника міського голови Владислава Стемковського

На ділянках проведення робіт будуть встановлені дорожні знаки відповідно до типових схем організації дорожнього руху. Водіїв же просять завчасно обирати маршрут руху.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews