У Тернополі нагородили переможців благодійного конкурсу малюнків «Одужуй»

21.05.2021 17:52   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернополі обрали найкращі роботи конкурсу благодійного конкурсу малюнків «Одужуй». Відтак, понад 20 учасникам вручили грамоти та подарунки. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Зізнаємось, що дуже важко було обрати переможців – усі роботи є шедеврами, в яких передане ваше тепло та енергетика. Я думаю, вони стануть найкращим подарунком для ваших однолітків, які зараз перебувають у лікарні, і допоможуть їм швидше одужати. Дякую учасникам конкурсу та їхнім батькам, а також ініціаторам конкурсу – благодійному фонду «Порядок. Відповідальність. Справедливість». У час пандемії такі заходи підтримки один одного є дуже потрібними», - зазначив мер міста Сергій Надал.

Додамо, що за ініціативою Благодійного фонду «Порядок, Відповідальність, Справедливість», спільно зі школами Тернополя та за підтримки міського голови Тернополя Сергія Надала з 25 січня у Тернопільській громаді проводиться Конкурс на найкращий малюнок для пацієнтів Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні «ОДУЖУЙ».

Мета заходу – підтримка і увага для маленьких пацієнтів від їхніх ровесників, створення особливої атмосфери у лікувальному закладі, яка сприятиме якнайшвидшому одужанню дітей. Роботи переможців конкурсу прикрасять стіни дитячих міських поліклінік та лікарні..


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews