Молодь Тернополя поспілкувалася із Предстоятелем Православної Церкви України

22.05.2021 17:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернополі молодь та усі охочі змогли поспілкуватися із Предстоятелем Православної Церкви України. Зустріч відбулася просто неба, поблизу набережної Тернопільського ставу. Про це повідомляє прес-служба Київської Митрополії Української Православної Церкви (ПЦУ).

Відтак Блаженніший відповів на усі питання представників Національної скаутської організації України «Пласт» та тернополян, які доєднувалися до розмови. Також, під час розмови, Митрополит Епіфаній наголосив, що церква буде робити усе необхідне, для створення духовного затишку.

«Церква покликана зробити все можливе, щоби молода людина в сучасному світі почувала себе духовно затишно», – наголосив Митрополит Епіфаній.

На завершення спілкування молодь висловила вдячність Блаженнійшому Митрополиту Епіфанію за присвячений час та за можливість почерпнути зі спілкування мудрості.

Додамо, що упродовж трьох днів Блаженніший відвідає урочисті заходи та проведе літургію у храмах Тернопілля.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews