На Тернопільщині відбувся туристичний форум «Мандруй Україною. Тернопілля».

27.05.2021 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Збаражі відбувся круглий стіл на тему «Мандруй Україною. Тернопілля». На захід приїхали туроператори з різних куточків України. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначив голова ОДА Володимир Труш, що пандемія коронавірусу змінила формат відпочинку і саме це стало поштовхом відкрити нові локації. Зокрема, у Тернопільській області.

«У Тернопільській області 34 замки, безліч унікальних релігійних та природних об’єктів, які можуть стати надзвичайно цікавити для туристів як з України, так і з-за кордону. Минулого року закрилися зовнішні кордони й ми зрозуміли, що український турист почав мандрувати Україною. Ми часто запитуємо інших, в яких країнах люди побували? Але варто запитати, що ти бачив в Україні? А виявляється у нас так багато пам’яток, що ми можемо пишатися цим і влаштовувати надзвичайні атракції для туристів, щоб вони збагачувалися новими знаннями та відомостями про власну країну», - зазначив Володимир Труш.

Відтак впродовж кількох днів туроператори мандруватимуть Тернопільщиною, аби пізнати її туристичні родзинки, познайомитися з привабливими локаціями та крафтовою продукцією.

Додамо, що для популяризації внутрішнього туризму торік стартував проєкт «Мандруй Україною». Ще одним кроком для відновлення туристичної привабливості регіонів стала програма «Велика реставрація». Вже цього року проведуть відновлювальні роботи на 22 об’єктах культурної та історичної спадщини. Два з них знаходяться на Тернопільщині - Збаразький та Чортківський замки. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews