«З турботою про дитину»: у Тернополі провели пізнавально-розважальні заходи для дітей

01.06.2021 20:47   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У ТЦ «Подоляни», що у Тернополі, провели розважально-пізнавальні заходи для дітей у рамках обласного марафону «З турботою про дитину». Цьогоріч він відбувся під гаслом «Громада дружня до дитини». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Участь у розважально-пізнавальних заходах взяли діти з різних пільгових категорій: діти-сироти, діти, позбавленні батьківського піклування; діти, які перебувають у складних життєвих обставинах; діти учасників АТО; діти з особливими потребами; діти з інтернатних закладів області.

Відтак, у рамках марафону відбулася концертна програма за участі дитячих колективів Центру дитячої творчості, прем’єрний показ мультфільму, майстер-клас від представників спеціального та патрульного підрозділів Національної поліції, розваги в дитячому центрі «Мадагаскар», катання на ковзанах, гра в боулінг.

Додамо, що сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, на Тернопільщині проводять обласний марафон «З турботою про дитину». Цьогоріч він відбувся вшосте.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews