Пожежа резервуару з дизпаливом: у Тернополі відбулися тактико-спеціальні навчання

03.06.2021 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

На території ПАТ «Тернопільнафтопродукт» виникла пожежа резервуару з дизпаливом. На місце виїхали рятувальники. Залучено 44 чол. особового складу та 8 одиниць спеціальної та пожежно-рятувальної техніки.

Як повідомляє Управління ДСНС у Тернопільській області, відбувалися тактико-спеціальні навчання. Відтак, під час тренування, рятувальники провели розвідку пожежі палаючого резервуару за допомогою дрону. Також була проведена евакуація персоналу об’єкту та здійснена локалізація й подальша ліквідація умовної пожежі.

«Під час тактико-спеціальних навчань були створені умови, максимально наближені до реальних. Захід такого типу є дуже корисним, адже дає змогу спрогнозувати розвиток подій при реальній надзвичайній ситуації, та побудувати алгоритм дій для успішної її ліквідації з найменшими втратами як людськими, так і матеріальними», - йдеться у повідомлення.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews