У Млинові вбили чоловіка у власній квартирі

04.06.2021 12:31   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Чоловіка без ознак життя виявили  другого травня, близько 13:45 в селищі Млинів за місцем проживання. У результаті проведених розшукових заходів поліцейські встановили та затримали особу, причетну до скоєння тяжкого злочину. 

Слідчо-оперативна група встановила, що 54-річний житель Млинова проживав сам. Поліцейські попередньо з’ясували, що вночі напередодні до нього навідався 51-річний знайомий разом із 29-річним сином. Коли власник квартири відкрив двері — старший  вдарив його кулаком в обличчя, після чого перетягнув в середину помешкання. Там іще наніс удари ногами та руками потерпілому. 

Встановити зловмисника вдалося дільничним під час подвірного обходу. Вони побачили нетверезого чоловіка, одяг і взуття якого було в крові. Його запросили до відділення поліції де в подальшому слідчі відділення №1 Дубенського районного відділу затримали 51-річного жителя села Добрятин в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), слідчі  повідомили зловмиснику про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Підозрюваний пояснює, що хотів помститися за конфлікт, що стався між ними місяць тому.

Відповідно до санкції статті йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews