Тернопіль відвідав Генеральний консул Чеської Республіки у Львові пан Павел Пешек

07.06.2021 19:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Тернопіль відвідав Генеральний консул Чеської Республіки у Львові пан Павел Пешек. Він зустрівся із представниками області для обговорення подальшої співпраці. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як розповів Генеральний консул Чеської Республіки у Львові пан Павел Пешек, для Тернопільщини в нього особливе ставлення. Адже на Тернопіллі є поховання чехословацьких легіонерів, що загинули під Зборовом у Першій світовій війні.

«Ми зацікавлені у розширені співпраці у сфері економіки, культури. Так, наші підприємці готові ділитися досвідом та проводити семінари. Також ми можемо запропонувати обмін досвідом для працівників медичних закладів на Тернопільщині», - зазначив Генеральний консул Чеської Республіки у Львові пан Павел Пешек.

Відтак, під час зустрічі, представники обговорили можливість підписання Меморандуму про співпрацю між Тернопільщиною та одним з регіонів Чехії.

Додамо, що в області працює 2 підприємства з чеським капіталом: приватне акціонерне товариство «Добра вода» в Тернопільському районі, що здійснює виробництво мінеральної та столової води, а також підприємство у сфері будівництва у м. Тернопіль.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews