У Підгородньому завершили ремонт мосту

14.06.2021 21:48   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У селі Підгороднє завершили відновлювати міст через річку Довжанка. На переправі мостобудівники влаштували асфальтобетонне покриття. Відтак, сьогодні міст відкрили для проїзду двома смугами.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Тернопільській області, тривав поточний середній ремонт мосту в рамках відновлення 47,7 км дороги М-30 (колишньої М-12). На цій ділянці напередодні відкрили проїзд мостом у с. Почапинці.

Також невдовзі стартують роботи на мосту у с. Городище, який планують капітально відремонтувати.

Додамо, що в рамках програми «Велике будівництво» на Тернопільщині 5 доріг, а саме: М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка; М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече; Р-39 Броди–Тернопіль; Т-20-10 Збараж – Підволочиськ; Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль. А також відремонтують мости у таких населених пунктах: Лисівці, Струсів, Підгороднє, Почапинці, Скорики, Шибалин, Плотича (два об’єкти) та на обході смт Козова.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews