Не пам’ятає як вбивав: на Рівненщині чоловіка судитимуть за вбивство знайомого

15.06.2021 09:41   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Чоловік в орендованій квартирі у селі Зоря Рівненського району в ході раптово виниклого конфлікту під час розпиття алкогольних напоїв наніс 34-річному місцевому жителю шість ударів кухонним ножем.

За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури до Рівненського районного суду скеровано обвинувальний акт відносно 37-річного жителя цього ж району. Йому інкримінують умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік, у березні цього року, в орендованій квартирі у селі Зоря Рівненського району, в ході раптово виниклого конфлікту під час розпиття алкогольних напоїв, наніс 34-річному місцевому жителю шість ударів кухонним ножем, від яких чоловік помер на місці події. Тіло загиблого на балконі знайшла цивільна дружина обвинуваченого, коли повернулась з роботи.

За клопотанням прокурора Рівненським районним судом обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews