В Україні продовжили карантин до 31 серпня

16.06.2021 18:13   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Уряд України продовжив карантин до 31 серпня карантин. Також в країні встановили нові карантинні обмеження. Про це повідомляє МОЗ.

«На всій території країни встановлюється “зелений” рівень епідемічної небезпеки. В таких умовах у громадському транспорті та під час масових заходів або відвідин приміщень всі учасники мають дотримуватись маскового режиму. Відповідно робота закладів громадського харчування, розважальних закладів (нічних клубів), кінотеатрів та залів інших сфер культури, проведення інших масових заходів дозволяється за умов носінням масок та забезпечення засобами індивідуального захисту працівників», - йдеться у повідомленні МОЗ

Також сьогодні Уряд ухвалив рішення, яке дозволить сімейним лікарям видавати свідоцтва про проходження повного курсу вакцинації проти COVID-19.

Додамо, що за добу в Україні зафіксовано 1045 нових випадків COVID-19. Станом на 16 червня в Україні коронавірус виявили у  2 226 037 осіб, одужало – 2 140 978 осіб. Летальних випадків – 51 847.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews