Веломандрівка через всю Україну: фронтмен гурту «СКАЙ» завітає до Тернополя

22.06.2021 22:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

До Тернополя, у рамках всеукраїнського велотуру, приїде засновник і фронтмен українського рок-гурту «СКАЙ» Олег Собчук. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Кічула

«Друзі завтра наш друг і земляк Олег Собчук в рамках всеукраїнського велотуру, заїжджає у Тернопіль, хто має бажання підтримати нашого артиста, завтра 14:00 зі сторони Смиківців, біля кам’яного знаку Тернопіль! Збираємося на велосипедах, авто і т.д!» - зазначає Сергій Кічула.

Додамо, що всеукраїнська веломандрівка Олега Собчук розпочалася 8 червня у крайній східній точці України – селищі Мілове Луганської області. Проїхавши всю Україну, лідер гурту СКАЙ / SKAI планує завершити велотур у місті Чоп на Закарпатті.

Мета проєкту – популяризація здорового способу життя під час пандемії та зосередження уваги молоді на актуальних проблемах алкоголю та наркотиків.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews