У Тернополі відзначили військових 44 окремої артилерійської бригади

25.06.2021 15:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернополі відзначили військовослужбовців напередодні Дня Конституції. Урочисті заходи відбулися в 44-тій окремій артилерійській бригаді імені гетьмана Данила Апостола. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Відтак, розпочався захід із хвилини мовчання. Так військовослужбовці вшанували пам'ять тих, хто загинув у зоні проведення АТО/ООС.

«25 років тому Верховна Рада України прийняла Основний Закон, в якому задекларовані основні права та обов’язки кожного громадянина, а життя, здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнані найвищою цінністю. І сьогодні боремося з ворогом, який загрожує суверенітету та територіальній цілісності України. За ці роки ми не лише зупинили ворога та зберегли державу, ми розпочали широкомасштабні реформи, покликані зміцнити та вдосконалити Збройні сили України. На шляху до захисту конституційних прав та свобод ми не одні. Мужністю наших воїнів, з якою вони відстоюють суверенітет на сході, захоплюється увесь світ. У цей день бажаю вам, дорогі військовослужбовці, мужності та витримки. За нами — правда і ми переможемо, бо нікому не під силу побороти волю українського народу», - зазначив директор департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту населення та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації Василь Ясіновський.

Згодом, за зразкове виконання службових обов’язків військовослужбовців відзначили грамотами.

Додамо, що 44 окрема артилерійська бригада була сформована після початку російської агресії, восени 2014 року. Вела бої на Бахмутці, під Дебальцевим. Місце дислокації — Тернопіль.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews