На Рівненщині шукають компромісне рішення щодо перевізників

28.06.2021 13:12   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews
«Продовжую відстежувати ситуацію по перевізникам. Влада знайшла почасти компромісне рішення, зреагувавши на розголос довкола заяв перевізників про імовірне припинення діяльності», - заявивив лідер Рівненської обласної організації «УДАРу» Валентин Демчук.
«Отже, граничну межу тарифу дозволили підняти. Вона становила 1 грн за кілометр, перевізники заявили про підняття до 1,59, компромісний варіант - 1,26 - установлений для міжміських та приміських перевезень на даний момент.
Наголошую, що навіть підняття граничної межі до 1,59 грн/кілометр не означало миттєвого підвищення тарифу. Перевізникам потрібен пасажиропотік - тому вони триматимуть мінімальну ціну стільки, скільки це буде можливим. І вони досі очікують кроків від влади для подолання проблеми іншим шляхом - крім підняття тарифу.
 
Влада не вирішує проблему, а тільки стишує розголос на короткий період часу. Механізм компенсацій перевізникам повинен існувати! Усі питання пасажирів про якість транспорту, про умови перевезень - влада перекладає на перевізників. Люди незадоволені ціною і якістю - перевізники не можуть дозволити собі ані покупки нового, ані зміни обшивки і хімчистки.
Транспорт для людей - цього вимагаю від влади. Про це не будемо мовчати далі», - наголосив політик.
 
 
 
 
 
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews