«Оскар молодіжної роботи»: тернополян нагородили у 15 номінаціях

29.06.2021 15:52   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У рамках статусу «Молодіжна столиця України», вперше на Всеукраїнському рівні у Тернополі відзначили День молоді. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Ми всі добре знаємо, що всесвітньо відомі компанії теж мали божевільні ідеї молодих людей, в які ніхто не вірив. Тому я впевнений, що серед тернополян є також люди, які мають можливість змінювати світ, творити щось нове, цікаве. Бажаю усім міцного здоров’я творити, не зупинятися, не боятися помилок, адже це шлях до успіху, самовдосконалюватися у створенні нового і успішного», - зазначив Сергій Надал.

Відтак, молодь Тернополя нагородили у 15-ти номінаціях «Оскар молодіжної роботи», а саме: «Національно-патріотичне виховання», «За розвиток молодіжного волонтерського руху», «За впровадження творчих та новітніх ідей у сфері молодіжної політики», «За роботу з соціально уразливою категорією населення», «Популяризація здорового способу життя, спортивної діяльності та охорони здоров’я», «За культурно-мистецьку діяльність, збереження та популяризацію історичної та культурної спадщини», «За розвиток профорієнтації та працевлаштування молоді», «За підтримку молодіжних ініціатив», «Розвиток студентської молоді» - Михайло Гавриляк, ГО «Ліга студентів Тернопільщини», «Розвиток шкільної молоді», «Розвиток молодіжних християнських цінностей», «За вклад у підтримку статусу «Тернопіль – Молодіжна столиця», «За вклад у розвиток Тернопільської міської територіальної громади», «Соціально – відповідальне молодіжне підприємництво», «Наукова діяльність та інноваційні досягнення».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews