На Тернопільщині зустріли Повноважного Посла Канади в Україні

29.06.2021 21:44   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Тернопільщину відвідала Повноважний Посол Канади в Україні Лариса Ґаладза-Кронін. Це перший візит пані Посла до області. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Сьогодні мій візит до Тернопільщини має дві причини: познайомитися зі стосунками, які вже існують між Канадою та Тернопільщино та дізнатися про можливі перспективи розвитку взаємовідносин. Яка індустрія розвивається, яка область притягує інвесторі, які канадські компанії можуть залучитися до цього розвитку. Це наша перша зустріч. Ми маємо багато спільного. Тому плануємо розвиватися у таких напрямках - освіта, технології, виробництво, перевиробництва. Будемо і надалі говорити про ці можливості», - каже Лариса Ґаладза-Кронін.

Пані Посол також додала, що неможливо оминути тему і культурно-гуманітарного співробітництва із діаспорою, яка є основою основ українсько-канадського співробітництва. Адже більшість вихідців є із Тернопільщини. Сама ж пані Посол має українське коріння. Її батько народився на Тернопільщині, у селі Білокриниця. Під час свого офіційного візиту пані Посол також відвідала рідний край своєї родини.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews