«За заслуги перед Тернопільщиною»: запровадили нову відзнаку

30.06.2021 17:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Сьогодні, 30 червня, під час засідання сесії Тернопільської обласної ради запровадили нову відзнаку «За заслуги перед Тернопільщиною» імені Ярослава Стецька. Це нагрудний знак із зображенням діяча ОУН.

Відтак, відзнаку Тернопільської обласної ради «За заслуги перед Тернопільщиною» імені Ярослава Стецька вручатимуть за визначні заслуги у розбудові Тернопільської області, розвитку її економічного, науково-технічного, військового, гуманітарного, соціально-культурного потенціалу, вихованні дітей, захисті державних і регіональних інтересів, піднесенні міжнародного авторитету Тернопільської області, за благодійну, милосердну, громадську діяльність на благо Тернопільщини, вагомий особистий внесок в утвердження суверенітету Української держави.

Першу відзнаку уже вручили третьому Президенту України Віктор Ющенко, який приїхав на урочисте засідання сесії Тернопільської обласної ради.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews