Львівські підприємці можуть отримати від мерії до 100 тис грн

02.07.2021 18:05   Опубліковано : Львівський Новинар
Джерело: LvNews

Департамент економічного розвитку Львівської міської ради оголосив конкурс ваучерної підтримки для малого та середнього бізнесу. Підприємці матимуть змогу повернути собі до 100 тис. грн з міського бюджету, вкладених у власну справу.

Як повідомила прес-служба ЛМР, охочі можуть податися на конкурс, який триватиме до 1 серпня. Участь у ньому має право взяти малий та середній бізнес (ФОПи або юридичні особи), кластери, професійні асоціації та соціальні підприємства, котрі працюють на території львівської громади і не мають заборгованості із виплати заробітної плати та сплати податків.

Підприємці, проекти яких переможуть, отримають ваучери на відшкодування вкладених у власну справу грошей.

Бізнесменам коштом міського бюджету надаватимуть два види сертифікатів. Перший – це маркетинговий ваучер на розвиток. Його розмір становитиме 50% вартості витрат на покращення, проте він не має перевищувати 25 тис. грн для ФОП або 50 тис. грн для юридичних осіб. Маркетинговий ваучер надаватимуть на створення чи оновлення сайтів або онлайн-магазинів, просування продукції всередині країни або за її межами, підготовку стратегії розвитку та інші потреби.

Друга група ваучерів – на енергозбереження. Вони відшкодовуватимуть 50% вартості витрат, але не більше 100 тис. грн. За ці гроші підприємці можуть зробити енергоаудит або термомодернізацію будівлі, встановити відновлювальні джерела енергії, вжити заходів зі зменшення енергоємності виробництва та інше.

Подати документи на конкурс можна через мережу ЦНАПів або ж в електронному вигляді. Подробиці можна дізнатися за посиланням або ж за телефоном (032) 297-59-80.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews