У Тернополі відкриють центр Дія.Бізнес

05.07.2021 19:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернополі відкриють центр підтримки підприємців Дія.Бізнес для представників мікро-, малого та середнього бізнесу в Тернополі. Проєкт ініційований Міністерством цифрової трансформації України. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Центр Дія.Бізнес заплановано відкрити цьогоріч осінню. Розташовний він буде у бізнес-центрі К15. Відтак, Мінцифра уже підписала меморандум із компанією «ВІБІОН».

«Нам не байдужа доля країни і ми щиро віримо, що талановиті тернополяни знаходитимуть власний шлях тут, створюватимуть круті проєкти і сильні команди, які в майбутньому стануть брендами відомими на весь світ. Бізнес-центр К15 — унікальний простір в Тернополі, в якому створюється набір сервісів та можливостей, щоб комфортно та ефективно працювати, легко знайомитися з однодумцями, надихатися на ідеї та досягати великих цілей. Представники мікро-, малого та середнього бізнесу Тернопільщини зможуть отримувати безкоштовні консультації, відвідувати бізнес-події та навчатися, шукати інвесторів і партнерів», - зазначає директор компанії «ВІБІОН» Віктор Білецький

У центрах Дія.Бізнес підприємці зможуть отримувати безкоштовні консультації, відвідувати бізнес-події та навчатися. Також у центрі працюватиме спеціальна pop-up-локація, де кожен зможе тестувати свій продукт, зібрати відгуки на товар і допрацювати його перед виходом на ринок.

Додамо, впродовж 2021 року Мін цифра планує відкрити до 15 центрів Дія.Бізнес у всіх регіонах України.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews