В одній зі шкіл Тернополя створять молодіжний коворкінг центр

06.07.2021 23:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернопільські школи №28 створять молодіжний коворкінг центр «Креативний простір Аляска» та «Кінотеатр просто неба». Проєкти реалізуються у рамках «Громадського бюджету 2020»». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як розповідає директор Тернопільської ЗОШ №28 Лілія Вавринів, на «Громадський бюджет 2020» було подано два проєкти, один з них великий – молодіжний коворкінг центр «Креативний простір Аляска», інший малий – «Кінотеатр просто неба».

«Особливістю центру є те, що на другому поверсі буде облаштовано парник і можливо ми зможемо задіти соціальне підприємництво, що допоможе учням розвивати фінансову грамотність. Поруч, згідно з планом проєкту, буде відкрита тераса», - каже Лілія Вавринів.

Читайте також: Коворкинги в Одессе

Також проєкт «Sсhool Art-28» переміг у «Шкільному громадському бюджеті 2020». Відтак, на муралі школи з’явилася емблема та лозунг навчального закладу «Мрій! Розвивайся! Дій!».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews