У Чорткові відрили пункт вакцинації

07.07.2021 16:55   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Чорткові на базі медичного фахового коледжу відкрили перший пункт вакцинації від COVID-19. Про це повідомляє Чортківська міська рада.

Як розповідає заступниця головного лікаря Чортківського центру первинної медико-санітарної допомоги Світлана Грабовецька, імунізують людей трьома вакцинами три вакцини – «AstraZeneca», «CoronaVac» та «Pfizer».

«Щеплення препаратом AstraZeneca робимо лише тим, хто вже отримав першу дозу, решту охочих мають змогу щепитися китайською вакциною CoronaVac. Препарат американського виробництва Pfizer, згідно з дорожньою картою МОЗ, отримають працівники закладів освіти та охорони здоров’я», - каже Світлана Грабовецька.

Працюватиме пункт вакцинації щосереди з 9:00 год до 16:00 год та в суботу з 9:00 год до 14:00 год. Також, у разі збільшення попиту, розглядають можливість про збільшення часу роботу пункту вакцинації.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews