У Чортківській лікарні реконструюють приймальне відділення

13.07.2021 16:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Чортківській міській лікарні триває реконструкція приймально-діагностичного відділення. Попередня вартість проєкту – 8 млн грн. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш, заплановано облаштувати консультативно-оглядові приміщення, діагностичні палати, вбиральні, кабінет гінеколога, малу операційну та перев’язувальну.

«Перш за все, у приймальному відділені з’явиться сучасне медичне обладнання. Деякі прилади вже отримали – комп’ютерний томограф та портативний апарат для проведення ультразвукової діагностики», - зазначив Володимир Труш.

Окрім того, зміниться заїзд та центральний вхід до приймального відділення. Після реконструкції він буде з вулиці Йосипа Сліпого. Перед фасадом будівлі обладнають критий заїзд для карет «швидкої допомоги» та вже почали облаштовувати спеціальний пандус.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews